OSMANİYE / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Mimar Sinan Ortaokulu

MİMAR SİNAN MAH. 8591 SK. MIMAR SINAN ORTAOKULU BLOK NO 9 MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
Herkes her gün daha iyiye ulaşmak ister. Biz de, Osmaniye okulları arasında sayılı okullar arasına girebilmek velilerin ve öğrencilerin gıpta ile bakacağı, eğitim görmek için özellikle tercih edeceği bir okul haline gelebilmek için uğraşıyoruz. Eğitimi, sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetlerle destekleyerek, buluşcu, çevreci, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Misyon
İlk olarak genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalarımızda, öğrencilerimizin zekâlarını en üst düzeyde kullanabilmelerini hedefliyoruz. Bilgiyi değil; bilgiyi elde etme yollarını öğretiyoruz. Her öğrencimize sosyal statü ayrımı yapmaksızın eşit yaklaşımımızla onların özgüvenlerini ön plana çıkartıyoruz. Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima daha üst seviyelere taşıyacaktır.
Öğretim Şekli :ikili Eğitim
06:45 - 12:30 Sabah 12:40 - 18:20 Öğleden sonra
Kaloriferli , Fuel-Oil
Toplu taşıma araçlarıyla.
Mimar Sinan Mahallesi. OSMANİYE
Okulumuz Merkezdedir. Osmaniye Valiliğine 1300 m. mesafededir.