OSMANİYE / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, okulumuz öğrencileriyle hazırladığımız etkinliklerle kutladık.

Nis

Okulumuzda düzenlediğimiz iftar etkinliğimize ilgi yoğundu.. Emeği geçenlere ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz..

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır. Mehmet Akif, İstiklal Marşı´nı kitabı Safahat´a niçin koydurmadığı sorulduğunda "O benim değil, milletimindir." cevabını vermiştir.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla okulumuzda etkinlik yapıldı.

HER ŞEY İNCELİKTEN, İNSAN KABALIKTAN KIRILIR..

Ock

Atamızın Osmaniye'yi teşrifleriyle onurlandırmasının 99. yıl dönümünü Osmaniye olarak büyük bir coşkuyla kutladık..

Ock

Okulumuzun Görsel Sanatlar öğretmeni Sibel KEÇEBAŞ tarafından öğrencilerin resimlerinden oluşan bir resim sergisi düzünlendi.

Ock

HAFTANIN SÖZÜ PROJESİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLERİMİZ..

Ock

HAFTANIN SÖZÜ PANO ÇALIŞMAMIZ...

Ara

21 Aralık Perşembe günü saat 10-11 arası eğitimci yazar Seyfullah Kayman 8.sınıf öğrencilerimize Motivasyon konulu eğitim vermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz..

Mevlana'nın yedi öğüdü;

Ara

ÇEDES projesi kapsamında sokak hayvanlarını besleme etkinliği yaptık.

Ara

Haftanın sözü projesi kapsamında panomuzu hazırladık.

SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR